1 Ağustos 2008 Cuma

Neredesiinn Seen??

PKK’nın canlı bombası 28 yaşındaki Meral Tekinalp’in cenazesi memleketi Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ne belediyeye ait resmi ambulansla getirilip, okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ambulansın çevresini saran kalabalık, yaklaşık 5 kilometre yürüdü. Kadın ve çocukların çoğunlukta olduğu kalabalık, Abdullah Öcalan’ın posterleri, PKK flaması ile ölen teröristlerin fotoğraflarını taşıdı. Yürüyüş sırasında kalabalık ‘Öcalan’, ‘Öcalan’sız dünyayı başınıza yıkarız’, ‘Dişe diş kana kan, intikam’, ‘Yaşasın Apo’, ‘Suruç Ovası, Apocular yuvası’, ‘Şehitler ölmez gerilla bitmez’, ‘Katil Erdoğan’, ‘HPG cepheye misillemeye’ sloganları attı. Kadın canlı bombanın, Kandil Dağı’nda çektirdiği fotoğrafları da taşıyan gurup, yol kavşaklarında sivil olarak kamera çekimi yapan güvenlik güçleri ve korucuların bulunduğu araçlara taşlı saldırıda bulundu. Şanlıurfa’dan takviye gelen güvenlik güçleri güzergah boyunca kalabalığı uzaktan izledi.
***
Sevgili güvenlik güçlerimiz pek bir "demokratik" olan ve "masum" taşkınlıklar ve sloganlar atan bu gruba ne yapmışlar? Uzaktan izlemişler.

Gelin bir de aynı güvenlik güçlerimiz "vahşi","insanlık dışı", "ırkçı" ve "terörü destekleyici" 1 Mayıs gösterilerini düzenleyen "Allahsız gomünist"lere ne yapmış, hatırlayalım:

Hiç yorum yok: