31 Temmuz 2008 Perşembe

Bu Bir Şaka Olmalı

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol’un evinde bulunan bir CD’nin içeriği, 2455 sayfalık iddianamede geniş yer buldu.

“Agarta”yı anlatan CD’de, “Türklerin ‘galaktik uygarlıklar’dan biri olan Siriusyen varlıklar tarafından genetik bir aşılanmadan geçirildiği” iddia ediliyor. Erenerol ise CD’leri hiç açmadığını, içeriğini bilmediğini söylüyor.

İddianamede aynen yer alan bu CD’lerdeki bazı “ilginç” görüşler şunlar:
“Derin Ergenekon Hıristiyan kökenli. ‘Oyun Bitince’ başlıklı başka bir CD’de ‘Kurtlar Vadisi’ adıyla tanımlanan yer aslında “Ergenekon”. Agarta ise özel zamanlarda ortaya çıkacak kozmik bir enerjidir.”

Bu belgelerde, Türklerin “kurt”tan türeyiş efsaneleri ele alındığında, Türklerin “galaktik uygarlıklar”dan biri olan “Siriusyen” varlıklarınca genetik bir aşılanmadan geçirilmiş olduğu, Sirius ve Mu kültürlerinin Türk kültür tarihinin temel yapı taşlarını oluşturduğu anlatılıyor.
Karaman-Konya-Akşehir üçgeninden yayılacak enerjinin Türkleri farklı bir zaman boyutuna götürüceği belirtilen CD “belgelerinde”, bunu Hazreti Mevlana’nın da bildiği öne sürülüyor. 20 No’lu CD’nin içeriğinde “Derin Ergenekon” başlıklı bölümde, Türk milletinin özel bir millet olduğu belirtilerek bu özelliğini hem yaratılışından hem de sonradan eklenen üstünlüklerinden elde ettiği ve onu “cihanın efendisi” haline getirdiği iddia ediliyor.
CD’de, aydınlık ve karanlık güçleri simgeleyen Agarta ve Şambala’nın ne olduğunu anlamak gerektiği belirtilerek bu konu hakkında bilgiler veriliyor.

Aynı dokümanlarda, “Atatürk de Mu ve Atlantis’ten gelme özellikleriyle Agarta’da, dolayısıyla Ergenekon’da da inisiye olmuş: sırasıyla Alp, Eren ve Mürşit olmuş bir Bozkurt’tur. Bu önemli konuyla ilgili bilgilerin deşifre olmaması zamanı gelmediği içindir” deniliyor.
***
Bunlar bence bizle dalga geçiyor ya, ben bu soruşturmaya gülmekten sıkıldım, bu adamlar yeni malzemeler vermekten bıkmıyorlar yahu :). 1 sezonluk komedi dizisi senaryosu çıktı sayelerinde..

Hiç yorum yok: