4 Ağustos 2008 Pazartesi

Hani Bu da Ergenekondu?

27 Temmuz Güngören bomba saldırısı olayının faillerinin bekledikleri üzere Ergenekon değil de iğrenç terör örgütü PKK olduğunu sayın hükümetimiz ve pervanelerine kıvançla bildiririm..

Hea bide borazan DTP'ye de; malum onlara göre:

-PKK pardon pekeke sivillere bomba atmaz, sadece şaka ve gösteri amaçlı patlamalar yapar. Bazen teknik hatalar ve tece'nin provake etmesi sonucu tatsız olaylar gelişebilir.

-Pekeke mayın döşemez. Döşenmiş mayınların üstüne askerler basar.

-Pekeke orman yakmaz. Tece yakar. Orman yakarken yakalananlar orada mangal yaparken alt kimliklerinden ötürü yakalanan masum insanlardır.

-Pekeke uyuşturucu yetiştirmez, satmaz. Operasyon bölgelerinde yakalanan uyuşturucu tarlaları Bob Marley felsefesini benimsemiş içici militanların ihtiyacı içindir.

-Pekeke yurtdışında ve içinde haraç toplamaz. Gönüllü bağışları alır. Ayrıca asla yol kesip insanları soymaz. Faşist tece'nin yapmadığı trafik düzenlemeleri sonucunda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için militanlardan oluşturulmuş trafik ekipleri vardır. Bunlar denetim yapar.

-Pekeke hiç kimseye saldırmaz. Envanterinde bulunan roketatar, uçaksavar ve makineli tüfekler dağbaşında yaşayan militanların yaban hayvanları ve haydutlardan kendilerini korumaları içindir.

Hiç yorum yok: