3 Temmuz 2008 Perşembe

2 TEMMUZ 1993-SİVAS

“Bismillahirrahmanirrahim.
Peygamber, müminlere kendi canlarından ileridir. O’nun hanımları da müminlerin analarıdır(Ahzab, 6)
Müslüman Halkımıza;
Dinimize, Kâbe’mize, Kur’an’a, Allah Resulü Hz Peygamber(S.A.V.)’e ve validemiz olan temiz zevcelerine alçakça dil uzatan hain, mürted Salman Rüşdi’nin “Şeytan Ayetleri” adlı kitabı 26 Mayıs’ta Aydınlık gazetesi tarafından tefrika edilmeye başladı
Dünyanın bazı bölgelerinde şeytan ve onun yandaşları olan emperyalist kafirler dinimize ve mukaddes değerlerimize dil uzatmaktadırlar. Bunun başı ise satılmış mürted Salman Rüşdi köpeği çekmektedir.
Kur’an’ın korunmuşluğuna dil uzatan, Hz. Peygamber’in aile hayatını –haşa- “Bir genelev ortamına“ benzeten ve yine ümmetin anaları olan Hz. Peygamber’in hanımlarına –haşa- “fahişe” deme cüretinde bulunan böylesi azgın bir kafirin deli saçmalarının yayınlanması karşısında sessiz mi kalacağız?
Bilinmeli ki; uşak Rüşdi’nin mukaddesatımıza yönelik böylesi bir iftirada bulunması, ABD ve Avrupa küfür sisteminin istemi ve desteği ile olmuştur. Küfürün uşaklığını yapan rejime muhbirliği kendine şiar edinmiş ve varlığını İslami değerlere saldırıda gören Aydınlık Gazetesi denilen paçavra da yaptığı bu yayınlarla, dünya emperyalizminin “gönüllü uşağı” olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu olay dünyanın değişik yerlerinde kafir devletler tarafından dahi kabul görmezken, ne yazık ki laik ve iki yüzlü T.C. Devleti tarafından yayımlanmasına izin verilmiş, ayrıca, bunu kabullenmeyip protesto eden izzetli Müslümanlar, devletin polis ve jandarması tarafından coplanmış, kurşunlanmış, bir kısım da hapishanelere atılmıştır.
Kafirler şunu iyi bilmeli ki:
İslam’ın Peygamberini ve Kitabın izzetini korumak için bu uğurda verilecek canlarımız vardır. Gün Müslümanlığımızın gereğini yerine getirme günüdür. Gün; Allah’ın vahyi Kuran-ı Kerim’e Allah’ın meleklerine, Allah’ın Resulü Hz. Muhammed’e Onun ailesine ve ashabına yöneltilen çirkin küfürlerin hesabının sorulma günüdür.
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, kafirler de tabut yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarıyla savaşın, çünkü şeytanın hilesi zayıftır(Nisa, 76).Galip gelecek olanlar şüphesiz ki, Allah taraftarı olanlardır."
***
Bu yazı bildiri halinde günlerce katliam gününden önce polislerin bilgisi dahilinde dağıtıldı; söz konusu Aydınlık Gazetesi'ni ise Aziz Nesin çıkarıyordu.. Başta belediyeninkiler olmak üzere toplam 93 yurt katliam günü öncesinde çoğunluğu Aczmendiler olmak üzere şeriatçı militan güçler tarafından doldurulmuştu..Ve hala bu katliam günübirlik ani gelişen bir olay olarak değerlendiriliyor devletimiz tarafından..
Olay günü devlet erkanının demeçleri:
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel:
Benim halkımla polisimi karşı karşıya getirmeyin"
Başbakan Tansu Çiller:
"Çok şükür, otel dışındaki halkımız bu yangından zarar görmemiştir!”
İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu: "Olayların başsorumlusu Aziz Nesin'dir!"

Hiç yorum yok: