21 Ağustos 2008 Perşembe

Biraz Daha Matematik


Sinan Engin’in kafa karıştıran 1 Alex kaç bilmemkim eder sorularına “diğer İstanbullu’dan” bir yenisi daha eklendi. Her ne kadar Sinan Engin kadar bariz hesaplar olmasa da, Galatasaray’ın transfer politikasının da bilinç altında Fenerbahçe’ye endekslendiğinin dile gelmesidir bu açıklama…

Haber şöyle;

G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin “Süper bir golcüyü kadromuza katmak üzereyiz” dedi. “Taraftarımız çok mutlu olacak” diyen Sezgin, görüştükleri bir santrforun transferinin her an bitebileceğini belirtirken, “Kaliteli bir oyuncuyla temasımız sürüyor. Çok küçük detaylar üzerinde çalışıyoruz. Öyle bir isim alacağız ki Türkiye hayretler içinde kalacak. F.Bahçeli Güiza’nın ismini gölgede bırakacak” diye konuştu.

Önce Lincoln ile “yıldız oyuncu” diye taraftara yemi attılar ama pek yemedi. Şimdi de yeni bir isim geliyor(muş). Ama satın alma kriteri takıma uygunluğu, takımın ihtiyacı, karakteri, futbolu, yetenekleri vs. değil. Tek hedef var: Güiza… Ondan üstün olsun yeter.

Yani işin Türkçesi “Fenerbahçe transferde bizi ezdi. Bunun altında kalamayız. Mutlaka birini alacağız ve bu isim Güiza’dan daha çok ses getirip gündeme oturmalı. Taraftarımız da mutlu mesut olsun yazık…”

Ayakta alkışlıyorum.

Not: Güiza’nın fotoğrafındaki amcaya her bakışımda gülüyorum. Süper bi hareket :)

Hiç yorum yok: