12 Aralık 2008 Cuma

5 Numara

-Sağ arka adalesinde küçük bir ödem tespit edilen Emre, bugün yapılan antrenmana çıktı ancak, tedbir amaçlı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, düz koşu ve aktif dinlenme programı uyguladı.

-Antrenmana sağ arka adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu katılmadı.

-Sakatlığı bulunan oyuncularımızdan Emre ve Önder, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra fizyoterapist Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı ve ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

-Önder ve Emre, istasyon çalışmasına kadar takımla birlikte çalışıp, antrenmanı kondisyoner Dolu Arslan eşliğinde saha kenarında düz koşu yaparak tamamladı.

-Oyuncularımızdan Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül ise, antrenman boyunca kondisyoner Dolu Arslan eşliğinde saha kenarında düz koşu yaptı.

-Sakatlığı bulunan oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde saha kenarında düz koşu yaptı.

-Oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde saha kenarında koşu yaparken, Gökhan Gönül de Carlos Cascallana eşliğinde özel bir çalışma gerçekleştirdi.

-Bu arada sakatlığı bulunan oyuncularımız Gökhan ve Emre de antrenmana çıkmayarak tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

-Gökhan ve Emre salonda kuvvet çalışması yaptıktan sonra tedavilerine devam edildi.

Resmi sitede"Emre" diye arattığınızda arama sonuçlarında sadece iki sayfada çıkan haber bu kadar, başka yoruma gerek var mı?

Hiç yorum yok: