18 Kasım 2008 Salı

G4L4T4S4R4Y


9 yıl oldu, yine yendik, artık klasikleşti.. Yukarıdaki karikatürde de görüleceği gibi cincon bu sefer çok gaz geldi, açıkçası maça kadar genel görüntü Fenerbahçenin hiç olmadığı kadar güçsüz rakibin ise güçlü olduğu yönündeydi. Tabi böyle düşünenlere inat müthiş dominant bir oyunla 4-1 galip gelen Fenerbahçemiz oldu.


Maçın önüne geçen ise cinconun süper ötesi bir özgüvenle çıkardığı maç t-shirtleri oldu. Bu parlak fikiri ortaya atan şahısın mesleki kariyeri ve t-shirtlerin akıbeti ise merak konusu :)

"Abi valla bi öne geçsek kazanacaz" diyen cinconluların 10.yılda yeni bahaneler bulmasını umuyoruz. Ha bir de "doğru dürüst gelmediler dört attılar ya, ballı bunlar" diyenlere hiç hücum yemeden dört tane yiyen bir takım futbol takımı değil, porselen takımıdır diyelim..

Sahi bir de "dünya yıldızı", "Nasri'den beş gömlek üstün" denilen Arda Turan sadece tribünlere oynayıp Deivid'den futbol dersi alırken, Nasri Manchester United'a iki gol atıp takımı Arsenal'in galip gelmesini sağladı. Yorum sizin..

Hiç yorum yok: